Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

NARM INTRODUKSJONSKURS 22-23 NOVEMBER 2019.

Fremdeles noen ledige plasser igjen på Introduksjonskurset!

Sagene Samfunnshus med psykolog Tove Mejdahl.

FREDAG 22 november .9.30 -17 OG LØRDAG 23 november 9.30-16.
(I alt 14 timer inkl lunch 1 time).

Ta kontakt med Anne Brit Sylvareik: sylvareik@gmail.com

EN EFFEKTIV BEHANDLINGSMETODE FOR UTVIKLINGSTRAUMER OG TILKNYTNINGSPROBLEMER

 • NARM er respektfull måte å arbeide med mennesker på.
 • NARM er Ph.d. Laurence Hellers nye banebrytende terapeutiske metode
 • NevroAffektive Relasjonell Model: NARM kommer nå til Norge.
 • NARM viser seg å være en særdeles effektiv behandlingsmetode i forhold til utviklingstraumer og tilknytningsproblemer, da den integrerer en kroppslig og psykologisk tilgang i behandlingen av lavt selvverd, skam og selvkritikk.
 • NARMs kroppslige/fysiologiske tilgang til arbeidet med traumer, både de som har oppstått akutt og de mer utviklingsmessige, utgjør et paradigmeskift i psykoterapeutisk tankegang.

Hva er NARM?

 • NARM representerer et fundamentalt skifte i psykoterapeutisk tenkning.
 • I NARM-terapi understøttes evnen vår til biologisk selvregulering og kapasiteten vår til å føle oss forbundet med oss selv og andre.
 • NARM er en resssursorientert, ikke regressiv modell, med utgangspunkt i Somatic mindfulness og mindful awareness under prosessen.

De fleste emosjonelle problemer kan føres tilbake til fem biologisk baserte prinsipper: Behovet for kontakt, avstemning, tillit, autonomi og kjærlighet/seksualitet. Hver type avspeiles i et mønster av spenninger eller pansring i kroppen, så vel gjennom adferd og evne til å klare livets utfordringer. Med NARM arbeides det med de overlevelsesstrategiene som ble utviklet i barndommen, men som sperrer for livsutfoldelsen her og nå.

Formen vil være en veksling mellom teori, små øvelser og dvd/live-demonstrasjon av, hvordan det somatiske nivået kan dras inn i terapien spesielt i forhold til barndomstraumer.

Grunnbok: Laurence Heller og Aline LaPierre: ”Udviklingstraumer” (Kbh. Reitzel 2014)

Sted og tid:

22-23 november 2019 i Oslo – Kl. 9.30 -16.00 alle dager i Sagene Samfunnshus.

Pris: 3900 til kontonr : 9052.11.15466

Påmelding

Påmelding til NARM introduksjonskurs er bindende.

Påmelding: Anne Brit Sylvareik :sylvareik@gmail.com

Underviser: Tove Mejdahl

 • Aut. Psykolog, SEP og NARM-terapeut.
 • Spesialist og supervisor i klinisk psykologi.
 • 11 års erfaring som psykolog i det kommunale system. Arbejder nå i selvstendig praksis som dels omfatter undervisning, supervision og kurser, dels terapi.
 • Godkjent som underviser på NARM-uddannelsen

NARM UTDANNING 2020 / 2021:

Modul 1: 7 mai til 11 mai 2020

Modul 2: 8 oktober til 12 oktober 2020

Modul 3: 6 mai til 10 mai 2021

Modul 4: 14 oktober til 18 oktober 2021

Utdannelsen vil avholdes på idylliske Granavolden på Hadeland som er et gjestgiveri fra 1600 tallet med gode lokaler og muligheter. Granavolden ligger like ved Søsterkirkene og i et naturskjønt område. Granavolden ligger 1 time med bil fra Oslo. Det er også mulig å komme dit med tog og buss.

Det er også mulig å leie alternativt rimeligere husvære gjennom Air B& B i nærheten av Granavollen. Flere deltakere kan gå sammen om å leie hus eller leilighet. Bare var klar over at dere da må betale dagpakkepris til Granavollen for kurslokaler samt lunch og forfriskninger. Men det blir uansett billigere.

4. MODUL FULLFØRT!

NÅ HAR VI NETTOPP FULLFØRT 4 MODULER PÅ DEN FØRSTE NORSKE NARM UTDANNELSEN! DET BLE EN FANTASTISK SISTE MODUL. SÅ MYE DYPT OG INDERLIG INDRE ARBEID. SÅ MANGE GODE VERKTØY VI HAR FÅTT.
TUSEN TAKK TIL ALLE STUDENTER, HOSPITANTER, ASSISTENTER OG TOVE!
Del denne siden med andre!

Logg inn